O nama

O nama

Gloria Band - Totalno drukčiji od drugih

„Gloria Band“ je šesteročlani bend iz Varaždina. Na glazbenoj sceni smo već 18 godina, na što smo izrazito ponosni. Svi članovi benda imaju bogato glazbeno iskustvo, naši nastupi nabijeni su pozitivnom energijom, dobrom vibracijom, što se prenosi i na našu publiku. Unutar benda vlada opuštena atmosfera, puna smijeha i uvijek novih ideja.

MS1_8716

Repertoar

Repertoar

MS1_8693

Naš glazbeni opus je veoma raznolik i prati najnovije trendove.
Sviramo: zabavnu glazbu, evegreene, starogradske, dalmatinske-klapske pjesme, rock and roll, domaću pop glazbu kao i stranu pop glazbu.

Motivacija

Motivacija

Tamo gdje prestaju riječi, progovara glazba. Ona je univerzalni oblik komuniciranja i uvijek ponovni izazov za dokazivanjem. Zbog toga i moramo biti uvijek bolji, originalni, pokazati nešto novo. Kvalitetom pomičemo granice naših mogućnosti, što nam i potvrđuje reakcija publike na našim nastupima.

MS1_8528

Nastupi

Nastupi

MS1_8635

U rubrici „eventi“ pronaći ćete sve informacije u kojim sve prigodama sviramo kao i svirke uživo. Mjesta naših live-svirki su: klubovi, kafići, diskoteke kao i poznati restorani. Nismo ograničeni samo na varaždinsko područje, nego sviramo i u drugim hrvatskim gradovima, ali i u inozemstvu.

Mediji o nama

Mediji o nama

Članovi

Članovi

Edi
truba, gitara

Domagoj
bas gitara

Neven
vokal

Ivan


gitara

clanovi

Roman
bubanj

Marijan
klavijature

clanovi mob

Edi Sontor - truba, gitara

Domagoj Dumbović - bas gitara

Neven Putarek - vokal

Marijan Krsnik - klavijature

Roman Mišak - bubanj

Ivan Mlakar - gitara